Ojo que la última noticia desde Rumanía, si no me fallan los traductores, de las 14.20 horas, es que NO SE LLEVA A EFECTO EL TRASPASO DE PULHAC.
Parece ser que la llegada de Asier del Horno anula el traspaso de Pulhac al Real Valladolid:
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/transferul-lui-pulhac-la-valladolid-a-picat-ne-am-trezit-cu-el-in-cantonament-e-terminat-5464744
Deşi îl aveau în vizior pe Cristi Pulhac şi chiar ajunseseră la un acord de principiu cu Dinamo, spaniolii de la Valladolid s-au reorientat spre un fundaş din campionatul spaniol, conform Sport.ro
Asier Del Horno, fundaşul de 29 de ani care în sezonul 2005-2006 a evoluat în Premier League pentru Chelsea, va fi împrumutat de Valencia la Valladolid până la finalul sezonului.
Ianis Zicu, coechipierul lui Pulhac, afirmă că fundaşul stânga al "Câinilor" este foarte afectat de această veste şi spune că toţi colegii trebuie să-l ajute să depăşească acest moment.
"Ne-am trezit tot cu el în cantonament. Este terminat. Ştiu cum te simţi după ce ratezi un transfer ca asta. Trebuie să îi ridicăm moralul", a afirmat Zicu.
Pulhac a afirmat că în acest moment se află în cantonament alături de ceilalţi jucători ai lui Dinamo şi îşi va respecta contractul cu formaţia din Ştefan cel Mare.
"După cum mă vedeţi sunt aici. Nu comentez ceea ce s-a scris până acum că mă doreşte unul sau altul. Am contract cu clubul şi trebuie să îl respect. Sunt multe lucruri de spus aici. Dacă clubul te doreşte rămâi, dacă nu, nu! Trebuie să existe o dorinţă din partea ambelor părţi, pentru că dragoste cu forţa nu se poate. Cupa a fost mereu unul dintre obiectivele pe care Dinamo şi le-a propus. Suntem în semifinale, deci a rămas un obiectiv. Nu mă bucură preşedintele Borcea mă laudă, mă bucură mai mult faptul că sunt sănătos şi mă antrenez 100% cu colegii mei, nu mai am probleme medicale. Mă bucură mai mult faptul că jucăm bine în amicale şi jocul nostru creşte de la meci la meci. Ne dă încredere pentru campionat", a spus Cristi Pulhac.
Referitor la perioada de graţie a fundaşului dinamovist din urmă cu trei sezoane, când Pulhac a avut cele mai bune evoluţii în tricoul "roş-alb", jucătorul afirmă că îşi doreşte să revină la forma din acel moment.
"Atunci mă simţeam bine, era o atmosferă extraordinară la echipă, mă înţelegeam cu toată lumea, eram sănătos, deci erau multe condiţii. Asta nu înseamnă că acum la Dinamo e altceva. După cum vedeţi vreau să revin la acea formă în acest retur", a declarat Pulhac.